ONTSPANNING door MASSAGEDROOM


Het massage ritueel, geeft u de ruimte om uw eigen lustbeleving op een geheel nieuwe manier te ervaren, en daardoor uw hele  lichaam van nieuwe energie te voorzien. Bestaande problemen van seksuele aard kunnen in deze beschermde omgeving ter sprake worden gebracht en vaak in positieve richting beïnvloed worden.

Na binnenkomst maken we eerst even kennis en bespreken we hoe ik u ga masseren. Eerst uw achterkant: nek, rug, billen en benen komen uitgebreid aan bod. Halverwege de massage mag u zich omdraaien en ga ik uw voorkant verwennen. Eerst de borst en de buik, daarna de benen en ik sluit af met een uitgebreide lingammassage. Ik zal u sensueel uitdagen tot ongekende hoogte. Uiteraard zorg ik ervoor dat u uw orgasme niet meteen beleeft zodat u lekker lang en in extase kunt genieten van mijn zachte handen en heerlijke borsten. Uiteindelijk zal ik de massage afsluiten met een intens en spetterend hoogtepunt. Belangrijk om te weten: Tijdens de massage ben ik helemaal naakt en kunt u mij in volle glorie bewonderen. U mag mij met respect aanraken. Ik zal zelf mijn grenzen daarbij aangeven.

Mijn ervaren handen masseren uw lichaam, uw oren worden gestreeld door zachte muziek en uw zintuigen worden op een bijzondere reis gestuurd. Het volledige lichaam wordt met zachte sensuele bewegingen gemasseerd waardoor nieuwe erogene zones zullen worden ontdekt. De tantrische massage is een aanrader voor iedereen. Tijdens een tantra massage zijn wederzijdse omhelzingen en strelingen toegestaan.

Prostaat massage en meerdere keren heerlijk klaarkomen zijn mogelijke extra's.


0686084450